Pomoč

Uporaba spletnega servisa Povabi.si je nadvse preprosta in uporabniku prijazna. Upoštevaj spodaj navedene napotke in vse bi moralo iti gladko. Če se ti kljub temu kje zalomi, pa nas vedno lahko povprašaš preko kontaktnega obrazca.

Kako se registriram?

V registracijskem okencu vpišeš svojo mobilno številko brez presledkov in mednarodne predpone (primer: 031040070) ter vpišeš geslo. V kratkem na svoj mobilnik prejmeš SMS z aktivacijsko kodo, katero vneseš v naslednjem koraku registracije. Z eno mobilno številko lahko ustvariš samo en uporabniški račun.

Po opravljenem registracijskem postopku pa že lahko pričneš z uporabo storitev spletnega servisa Povabi.si

Kako uporabljam storitev?

Kot registriran uporabnik imaš dostop do svoje strani, kjer lahko dodajaš in urejaš prejemnike, narediš skupine, pripraviš dogodek, pregleduješ poročila o odzivu na vabila, urejaš svoje osebne podatke in dovoliš Facebooku, da avtomatsko na tvojem zidu objavi dogodek, ki ga organiziraš.

Prejemniki

Prejemnike dodajaš preko enostavnega obrazca, vpisati moraš ime, priimek in telefonsko številko. Lahko jih tudi razvrščaš v različne skupine, enega prejemnika pa lahko dodaš v več različnih skupin. Recimo, da vneseš skupini »Sodelavci« in »Košarka«. Če imaš sodelavca, s katerim skupaj igraš košarko, ga boš dodelil obema skupinama.

Skupine so ti lahko v veliko pomoč pri organiziranju, niso pa nujne in vabila lahko pošiljaš vnešenim prejemnikom tudi če nimaš določenih nobenih skupin.

Dogodki

Ko so enkrat prejemniki vnešeni, je čas za pravo akcijo.Vabila lahko brezskrbno pošiljaš za manjše kot tiste večje dogodke.

Klikneš na gumbek Nov dogodek in odpre se ti obrazec, kamor zapišeš vse potrebne podatke kot je naziv, kraj in datum dogodka. Poleg osnovnih podatkov lahko napišeš tudi še kratko sporočilce ter na željo določiš minimalno oz. maksimalno število prijav na dogodek.

Vabila lahko razpošlješ takoj ali določiš čas pošiljanja, obenem pa lahko označiš tudi razne možnosti kot na primer obvestilo prejemnikov ob doseženem minimalnem številu prijav in objava dogodka na tvojem Facebook zidu.

Prijatelji na tvoje vabilo odgovorijo s kratkim »Da« ali »Ne«, odgovori pa se beležijo v posebno poročilo.