Predstavitev

Kratka predstavitev portala povabi.si

Kaj je Povabi.si?

Ker se zavedamo pomena moderne spletne komunikacije in pomembnosti druženja s prijatelji, smo razvili spletni servis Povabi.si. S pomočjo Povabi.si na preprost način organiziraš zabavni, športni, kulturni ali kakršenkoli drug dogodek in nanj povabiš svoje prijatelje.

Na kakšen način poteka komunikacija?

Osnova komunikacije med teboj in ostalimi povabljenci temelji na priljubljeni SMS (Short Message Service) tehnologiji, ki ti zagotavlja učinkovito posredovanje informacij in hiter povratni odziv. Tako boš lahko vedno in povsod na tekočem z odgovori tvojih frendov, kar ti bo olajšalo in pohitrilo organizacijo dogodka.

Kako deluje?

Pred prvo uporabo se je potrebno registrirati. Z registracijo pridobiš vstop do svoje strani, kjer lahko urediš skupine in vneseš prejemnike.

Klikneš na gumbek Nov dogodek in odpre se ti obrazec, kamor zapišeš vse potrebne podatke kot je naziv, kraj in datum dogodka. Poleg osnovnih podatkov lahko napišeš tudi še kratko sporočilce ter na željo določiš minimalno oz. maksimalno število prijav na dogodek. Vabila lahko razpošlješ takoj ali določiš čas pošiljanja, obenem pa lahko označiš tudi razne možnosti kot na primer obvestilo prejemnikov ob doseženem minimalnem številu prijav in objava dogodka na tvojem Facebook zidu.

Prijatelji na tvoje vabilo odgovorijo s kratkim »Da« ali »Ne«, odgovori pa se beležijo v posebno poročilo.

Komu je Povabi.si namenjen?

Spletni servis Povabi.si je pravzaprav namenjen vsakomur, ki želi ustvariti dogodek in obenem imeti popoln nadzor nad potekom organizacije. Ne glede na to ali se v vlogi organizatorja pojavljaš kot podjetje, društvo, klub, delovodja ali posameznik, s Povabi.si boš zagotovo uspešno organiziral dogodke, ki bodo v zadovoljstvo tvojim prijateljem, članom, sodelavcem, zaposlenim ali kdorkoli pač že so.

Koliko stane uporaba servisa in pošiljanje vabil?

Sama uporaba spletnega servisa kot tudi cena pošiljanja sporočil je opisana v ceniku.

Prijateljev odgovor na tvoje vabilo je zaračunan po uradnem ceniku njegovega mobilnega operaterja oz. brezplačen v primeru, da ima zakupljen kakšen poseben paket, v katerem so vključeni tudi brezplačni SMSi. Na kratko – odgovor na tvoje vabilo prijatelja stane toliko kot če bi ti poslal navadno SMS sporočilo.

Kaj pridobim s pošiljanjem vabil preko Povabi.si?

Končno poročilo, ki je veliko bolj pregledno kot množica SMS-ov na tvojem mobilniku. Točno veš, koliko jih pride, koga ne bo, je bila organizacija tvojega dogodka uspešna ali je zanj premalo prijavljenih. V primeru, ko povabiš prijatelje zvečer na košarko, že slediš tistim nekaj odgovorom, ko pa gre za večje število povabljenih, pa se ta pregled hitro razgubi in nastane zmešnjava.

Obenem pa boš izredno kul, ker boš uporabljal povsem nov način pošiljanja vabil ;)