Primeri

Primeri uporabe

Primerov uporabe storitev spletnega servisa Povabi.si je nešteto, uporablja pa jih lahko vsakdo, ki želi ustvariti dogodek in obenem imeti popoln nadzor nad potekom organizacije. Ne glede na to ali dogodek organiziraš kot posameznik za organizacijo zabavnih vsebin ali kot podjetje za potrebe motivacijskega treninga, je Povabi.si lahko v tvojih rokah uporabno in učinkovito orodje.

Organizacija dogodka v sklopu podjetja

Ste manjše podjetje z okoli trideset zaposlenimi. Vaša primarna dejavnost je prodaja zavarovalniških produktov. Za svoje zaposlene želite organizirati seminar o prihajajočih spremembah na področju življenjskih zavarovanj. Preko servisa Povabi.si ustvarite dogodek in o njem informirate svoje zaposlene. Zaposleni odgovorijo na vabilo, vi pa pregledate poročilo o prijavah in po potrebi pošljete dodatna sporočila. V primeru zadostnega števila prijavljenih je organizacija vašega dogodka uspela.

Organizacija dogodka v sklopu društva

Ste društvo za ohranjanje narave. Članov imate veliko in ti so razpršeni po območju celotne države. Želite organizirati čistilno akcijo na Gorenjskem, ki bo potekala na določen datum na določenem kraju. Na Povabi.si lahko ustvarite različne skupine in vanje razvrstite prejemnike. V tem primeru lahko ustvarite dogodek in v akcijo povabite samo člane iz Gorenjskega konca. Preko poročila merite odziv in preverite ali je število prijavljenih zadostno.

Organizacija v sklopu posameznika

Si sedemnajstletno dekle. Približuje se tvoj 18 rojstni dan in prelomnica v življenju. Želiš organizirati hudo rojstnodnevni zabavo za tvoje frende. Preko servisa Povabi.si ustvari event in jih povabi na zabavo. Glede na število potrjenih prijav ti bo takoj jasno, da bo praznovanje tvoje polnoletnosti en velik mega žur!